Author:
• MarĊ£i, Ianuarie 20th, 2009

Team building si Stroganoff de strut la Sirnea

Cine vrea bucatarie inedita o poate gasi la pensiunea “Valea cu Struti” din Sirnea, care ofera tot felul de delicatese din carne de strut, ce “bat”, zic cunoscatorii, orice preparat din bucataria romanesca traditionala. Plus ca n-ai grija siluetei, carnea strutului fiind vestita pentru continutul ei extrem de scazut de colesterol si grasimi, iar preturile sunt rezonabile.

Cu doar 10 lei, poti savura o omleta din ou de strut, asezonata cu ciuperci, cuburi de sunca si verdeturi, care-i subliniaza gustul aparte, cu iz de vanilie. Mai pui 20 de lei si te poti delecta, la dejun, cu un evantai din piept de strut, perpelit pe gratar, invelit apoi intr-un sos special din rosii, ciuperci si bacon, cu cascaval ras deasupra si varat la cuptor cateva minute, inainte de a fi servit.

Sau cu un turnedo de strut, tras si el pe gratar, asezonat cu un sos de ciuperci si bacon si servit pe paine prajita, ori cu un stroganoff de strut, preparat la tigaie, in unt, si servit – combinatie insolita! – cu garnitura de cartofi taranesti. Gama completa a delicateselor de la “Valea cu Struti” va putea fi savurata pe-ndelete in cele cinci zile din “pachetul” de Revelion, care costa 1600 de lei noi.

(Adrian Popescu, Gandul, 10/11/2006)

Sursa: cicerone

Category: Articole
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.