Author:
• Miercuri, Februarie 04th, 2009

Recunoastere, reputatie si recunostinta clujeana în secolul responsabilitatii Cluj Napoca, 29 septembrie 2005

Uniconnect împreuna cu Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat, ca si partener local, si cu sprijinul Asociatiei pentru Relatii Comunitare au organizat în data de 29

septembrie 2005, la Hotel City Plaza prima întâlnire dedicata Dezvoltarii responsabilitatii sociale corporatiste în Cluj.

Proiectul astfel initiat se alatura demersurilor similare din Timisoara, Arad, Bucuresti si Lugoj, având ca scop crearea unei coalitii de tipul Business to Business (B2B) cu scopul dezvoltarii de proiecte de responsabilitate sociala în Cluj în parteneriat cu alti actori din comunitatea locala (sectorul nonprofit si autoritatile locale).

Coalitia din Cluj se va alatura eforturilor de creare a unei retele nationale de responsabilitate sociala corporatista care va fi un partener puternic al Retelei Europene CSR si va lucra pentru unificarea eforturilor tuturor coalitiilor de responsabilitate sociala existente în România.

Articolul complet poate fi citit la adresa urmatoare:

Sursa: ITEX

Category: Articole
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.